Episod 8

Cahaya mentari menikam mata Adam yang baru saja nak mencelik. Pedih. Cahaya itu terlalu terang. Adam memejam-celikkan matanya sehingga pandangan yang kabur mulai jelas.

Ketika dia mahu bangun, dia terasa tangannya dipeluk kuat. 'Ika?' Terus Adam menyelak kain selimut. 'Bila masa pulak aku tunggang dia ni?' 

Adam terus menarik tangannya perlahan dari pelukan Ika. Dia berdiri dan berjalan bogel keluar dari bilik. Tuala di kerusi terus dicapai dan bersiap untuk mandi.

*****

Mulai dari saat itu, Adam mengamalkan kehidupan secara bebas. Dia boleh buat apa saja yang dia mahu. Duit tak jadi masalah kerana dia sudah ada pekerjaan sendiri. Nak dadah? Nak dada? Adam boleh arrangekan, asal korang bayar je berapa harga yang dah ditetapkan.

Walaupun dah berjumpa dengan ramai orang serta perempuan yang beratur berderet macam budak kecik datang rumah nak beraya, Adam tetap nak kokak Ika. Sayang betul dia kat Ika. Ika pula selalu ada dengan Adam ketika susah dan senang.

Bagi Adam, Ika saja tempat dia melepaskan kasih dan sayang. Kawan-kawan pun setakat beberapa orang saja, itu pun rakan satu bisnes dengan dia juga.

Pusing-pusing, itu je la tentang kehidupan Adam sekarang. Seks, dadah, lepak, jamming... tak ada apa yang menarik.

*****

Hampir dua bulan berlalu, Puan Rosma masih seperti dulu. Bertukar-tukar jantan setiap kali pulang ke rumah.

Malam itu, dia pulang bersama Johnny. Kekasih yang entah-ke-berapa-pun-tak-tahu. Pertama kali jumpa semasa dia bercuti di UK dua minggu lepas. Lelaki muda itu baru mencecah 29 tahun pada ketika dia diajak ke rumah Puan Rosma.

Mereka meraikan hari lahir Johnny dengan membuat pizza pepperoni chicken kesukaan Johnny dan diakhiri dengan membuat pizza di atas katil. 'Haih... banyak betul scene bermain dalam episod kali ni ye?'

Puan Rosma tidak sedar bahawa Johnny tu sekadar mahukan seks dengan seseorang yang berusia darinya. Lebih-lebih lagi dari golongan MILF. Tambahan pula, Puan Rosma mempunyai banyak duit. Bak kata pepatah; sambil menyelam minum air.

Pepatah Johnny pula; sambil kokak MILF, aku kikis duit dia!

Dah puas kokak-mengokak, Johnny berdiri di tepi tingkap sambil menghisap rokok. 'Lega... dua round, mana tak lega!' Rokok dihisap sekali-dua, dan kemudian ditenyeh di ashtray. Tubuh tegapnya dibaringkan di sebelah Puan Rosma. Mata dipejam rapat. Berharap agar dapat mimpi basah... eh, mimpi indah!

'Ingat misi kita. Kikis! Kikis! Kikis! Pastu cabut la~!' 

No comments:

Post a Comment